vineri, 7 decembrie 2012

Mircea Badea un roman jupan

Pe Wikipedia, e prezentat ca „om de televiziune român şi actor în câteva filme”. Prezintă emisiunea „În gura presei”, nu se sfieşte să defileze în pielea goală prin faţa Guvernului. Are simtul umorului ironic face pe om sa rada la tv si vorbeste despre politicieni fara nici o jena, ba ii injura ba le zice de bine ba de rau in plus face rating mai mult decat Radu Banciu bozgorul de pe b1tv.
Mircea Badea e un tip care dă bine pe ecran. Trece de sticla televizorului mai repede ca Băsescu e spontan și vorbește bine.
A furat școala vieții fără să dea pe la cursuri, cum ar veni, ceea ce îl ajută acum să fie pe înțelesul poporului, mai mereu logic și coerent, simplu și natural in plus are si o nevasta buna.
Succesul care i s-a urcat până la vârful frezei dar este libertatea totală de exprimare care il face pe Voiculescu patronul sau sa il plateasca bine pentru rating la tv bravo mai Mirciulica.
Au fost vremi cand mi se parea chiar simpatic Mirciulica Fara de Frica. Baiatul nu e prost deloc. Probabil are IQ-ul cu mult peste medie, e destul de barbat sa stea dimineata mai mult in oglinda sa isi admire bicepsii, stralucirea din ochi si eventual obrajii.
www.mircea-badea.ro/blog/ Pe blogul lui scrie bine un simt al umorului aparte judeca, critica, musca din politicieni corupti Bravo mai Mirciulica ai votul meu pentru cel mai jupan roman

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu